Alotus sivu.

Voit kirjoittaa rekisteröitymättä. Tänne nettisivuistani sekä hyvät että huonot palautteet.

Alotus sivu.

ViestiKirjoittaja Vilikki » Pe Huhti 27, 2007 9:32 pm

Kun tulee aloitus sivullesi, http://personal.inet.fi/koti/vkv

Kysyy nettiselain tunnuksia www.your-counter.be sivulle. (kuitenkin taustalla "tervetuloa" sivu on jo auki) Kun painaa neljä kertaa peruuta, niin your counter herkeää kyselemästä salasanoja, ja silloin pääsee vasta nettisivuja selaamaan...

Elikkä jotakin tarvitsisi tehdä tuon laskurin suhteen.
Vilikki
 

ViestiKirjoittaja Kalevi » Pe Huhti 27, 2007 10:04 pm

Poistin laskurin, se oli vain siksi, että näki mistä osoitteista käydään sivuilla. No nytpä suurinpiirtein tiedän.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2378
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Vilikki » La Huhti 28, 2007 9:14 pm

Ajattelin vielä ilmoitella, että nyt olisi melko mukava koodinpätkä lisätä foorumiin, niin loppuu nuo "spammaajat", voisin kirjoitella sulle ohjeet, niin voit sen päivittää itsekin.... Oli nimittäin helppo juttu.
Vilikki
 

ViestiKirjoittaja -Tara- » To Marras 01, 2007 10:03 am

Vilikki kirjoitti:Ajattelin vielä ilmoitella, että nyt olisi melko mukava koodinpätkä lisätä foorumiin, niin loppuu nuo "spammaajat",.

Eikös siellä asetuksissa saa laitettua sen vahvistuskoodin päälle (kuvasta ne kirjain numeroyhdistelmät) näille sivuille, joille voi kirjoittaa rekisteröitymättömänä. Mulla ainakin tehos noihin roskailmoituksiin, eikä enää ole tullut foorumille.
Ne numero,kirjain yhdistelmät jotka ovat selviä(helppolukuisia), ne ei kuulemma hämää autoropotteja, mutta ne epäselvemmät vahvistuskoodit(mistä itelläkin joskus tulee tulkintavirheitä), ne on pelanneet paremmin...

Tuosta taas en tiedä saako ne vahvistuskoodi mallit jostain vaihdettua vai ovatko sivupojan malliin sidottuja :? tai siis ovat varmaan koodattavissa toiseksi, mutta siihen ei taas meikäläisen älli riitä :(
-Tara-
 

ViestiKirjoittaja Vilikki » La Joulu 29, 2007 11:26 pm

Juu, näille sivuille rupesi jo botit pukkaamaan lävitte vaikka oli tuo 'visuaalinen varmenne' päällä. PHPbb:n foorumilta luin että nyky botit hanskaavat jo kuvan scannauksen täysin, tai kuitenkin sen koodin millä tuo visuaalinen varmenne luodaan. Tällöinhän on ns. "reikä" tähän foorumiin jo saatu aikaiseksi.

No tämä modi, jonka tälle foorumille nyt asensin, on käsittääkseni erään suomalaisen vasta rakentama modi, jossa missään ei lue mikä numero VIP-koodiksi pitää syöttää, muuta kuin tekstinä. No valtaosa näistä haitta boteista on kuitenkin "jenkkivehkeitä" ja nehän ei ymmärrä kirjoittaa numeroin esimerkiksi lukua yhdeksän seitsemän viisi kolme.

Toden-näköisesti tähänkin modiin aika äkkiä joku rakentaa botin, mutta laitetaanpa testiin. Ainahan tuota modia voi vielä itsekin säätää, VIP koodiksi kirjoitetaan vaikka "Kirjoita kenttän a-kirjain ja sen jälkeen 3 b-kirjainta", jolloin taas botin työ muuttuu aika paljon vaikeammaksi.
Vilikki
Administrator
 
Viestit: 2
Liittynyt: La Joulu 29, 2007 10:34 pm

ViestiKirjoittaja Vieras » Ma Huhti 21, 2008 8:30 pm

Siirsin FOORUMin etusivulle, aukeaa muut sivut nopeammin, kun ei tarvitse oottaa soneran sivuilla käyntiä... ovat omalla palvelimella.

se, miksi sivut aukeaa yleensäkin hitaasti, johtuu siitä kun kotisivupalvelin ei oo "oikea" palvelin -> ei palvele monta käyttäjää yhtäaikaa nopeasti. On vanha kotikone, johon on lisatty IIS -toiminto.

/Kalevi
Vieras
 


Paluu Nettisivupalautetta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron