Koirankoppi

Voit kirjoittaa rekisteröitymättä.

Koirankoppi

ViestiKirjoittaja Kalevi » Ke Elo 13, 2014 10:05 pm

Rakentelin koirankoppiin uudet sisustukset. Entiset oli 18 v vanhoja ja moneen kertaan paikattuja, kun koirat järsineet lastulevyseiniin reikiä, ja ulosmenoluukut järsitty pyöreäkulmaisiksi. Nyt kaikki koirien ulosmenoluukut samanlaisia ja 12 cm korkealla lattiasta, ei vedä talvellakaan. Malli on Reijo H:n tekemä "villilänsi" heiluriovi. Toistaiseksi paras luukku, jonka olen nähnyt. Mullakin kaksi luukkua ollut yli 10 v., ainoa mitä pitänyt korjata on sisemmän luukun vesivaneri, pureskelevat alakulman pyöreäksi. Jousitus toiminut erinomaisesti.

Myös lattia oli raavittu uurteille ja haisi suoraansanoen kuselle ja paskalle.

Laitoin lattiaan ns. 8 mm "maatilavanerin", samoin seiniin yhden levyn, lastulevyseinää jäi vielä 60 cm kattoon.

Loput seinät on helppo laittaa jälkikäteen, kun levyt pitää puolittaa, sopivat hyvin koirankoppien ovista sisään.
Pentulaatikko ja tasot ovat vielä tekemättä, pentulaatikon pohjalle, vesivanerin alle, laitan ylimääräusen 2,5 m pitkän lattialämpökaapelin, pitää laatikon pohjan sopivan lämpöisenä (n. 30 astetta) vaikka muut koirat "tuulettaisivatkin" koppia (istuvat ulosmenoluukussa pylly kopissa, etujalat ja pää kopin ulkopuolella. Päivystävät pyörätielle, ketä siellä liikkuu (pyörätielle matkaa reilu 15 m).

Tarkistin myös lattialämmityksen, pitäis olla kunnossa.

Kyllä vanhan korjaus on työlästä puuhaa... samaan aikaan olis rakentanut koko koiratalon uusiksi (ma klo 8.00 -ke klo 20 .00) :D
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2379
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

Paluu Puuta heinää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron