Kuusitarhan Rolle

Kuusitarhan Rolle

ViestiKirjoittaja Kalevi » Su Maalis 25, 2007 6:16 pm

Kuusitarhan Rolle
Kuva


xx Kuusitarhan Rolle /04 17.2.2007 Raviradan nly

Kuva
Kuva


Sunnuntai 25.3. no niin, nyt on ensimmäinen pyörälenkki Rollen kanssa tehty. Pyörätiet ovat vielä yli puolet jäässä, mutta siitä ne sulaa. Oli koira iloinen, kun pääsi liikkumaan vähän meikän kävelyvauhtia nopeammin. Aloitettiin varovasti, vain 10 km tuli pyöräiltyä. Siitä se taas lähtee...

Perjantai 6.4. tuli tehdyksi 12 km lenkki. Pyörätie liukas ja sohjoinen.

Sunnuntai 8.4. 12 km lenkki, maantiellä, pyörätie osin jäinen. Olis hyvät hanget, karkea keli...

Tiistai 17.4. reilu 10 km Rollen kanssa.

Su 22.4. 12 km.

Ke. 25.4. 13,5 km. eka kerran normaalilenkki ympäri, kuiva tie. Koira
juokee paremmin, kuin menee kokoajan eteenpäinm eikä käänny puolessavälissä takaisin, niinkuin tähänasti olen tehnyt.

Ti 1.5. 13,5 km, inhottava vastatuuli alkumatkan, meinasi tulla kylmä... Rolle juoksi yli kymmenen km melkein täysillä, loppu meni sitten vähän normaalimmin. Olis jahtikunnossa :lol:

Su 6.5. n. 15 km, enempikin olis mennyt, mutta piti ehtiä pihanharavointiin. Poltettiin talvenjälkeiset roskat.

Ti 8.5. näyttelyharjoituksissa Raumon koulun pihalla.

Su 13.5. 13,5 km, Rolle juoksi yli kymmenen km melkein täysillä, loppu meni sitten vähän normaalimmin. Olis jahtikunnossa :lol:

Pe 25.5. 13,5 km, sunnuntaina näyttelyyn...

Su 27.5. aamulla noin 10 km lenkki, että lähtee liika kiihko pois ennen näyttelyä. Keminmaan näyttelyyn klo 13.00. Jäi vähän p***a maku, tuomari ei oikein ollut tehtäviensä tasalla. Selaiset koirat, jotka eivät antaneet ollenkaa käsitellä itseään saivat ykkösiä ja lopuksi SERTin sai avoimen luokan narttu, vaikka tarjolla oli valmiita kva:ita kahdella sertillä (olis tullut Lapinläänin ensimmäinen kettu kaksoisvalio) ja toisella viisi ykköstä ja yksi sertti.
No nämähän on kauneuskilpailut, mutta lisääköhän osanottajia tuollainen ratkaisu :shock:
Rollen tulos toisaalla.

Ti 30.5. 13,5 km, Rolle juoksi yli kymmenen km melkein täysillä, loppu meni sitten vähän normaalimmin. Olis jahtikunnossa :lol: Kaksi jänistä näkyi, ei olleet kaukana tiestä, mutta koira haistoi vasta kun oli menty jo reilusti ohi.

Su 3.6. 13,5 km, + 15 astetta lämmintä, samat jänikset kuin ennenkin. Lämpö alkaa vaikuttaa vauhtiin. Ei enää niin kovaa mennä, ravikin riittää.

Su 10.6. 13,5 km, + 15 astetta lämmintä, yksi jänis meni 20 m päästä tien yli. Oli pakko pysähtyä, muuten olis menty metsään. Lämpö vaikuttaa vauhtiin. Ei enää niin kovaa mennä, ravi riittää.

Su 17.6. 13,5 km, + 16 astetta lämmintä, ravi riittää.

Ke 20.6. 13,5 km, + 14 astetta lämmintä, ravi riittää.

Pe 22.6. 13,5 km, + 16 astetta lämmintä, mielellään ravaa.

Ma 25.6. 13,5 km, +12 astetta, nyt olis Rolle juossut koko lenkin täysillä, mutta annoin juosta vaan n. 4 km soratien, muuten pidettiin yllä kevyttä ravia. Ruoho on kasvanut pyörätien laidassa niin korkeaksi, ettei koirat oikein halua juosta penkereellä, vaan asfaltilla ->takajalkojen kynnet on kuluneet aivan verikynnen rajaan, tulee kohta väkisinkin paussi.

Ke 27.6. 13,5 km, +14 astetta, normaalilenkki.

Su 15.7. 13,5 km +18 astetta, ravia mentiin, ei kestä laukata, pyörätien reunat kasvaneet niin korkeiksi heinikoiksi, ettei koira enää juokse kuin asfaltilla.

Su 22.7. Kehäkankaan lenkki, +18 astetta.

Su 31.7. Kehäkankaan lenkki, +16 astetta. Mielellään ravaa...

Kuva
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » To Elo 23, 2007 11:46 pm

Tänään 23.8. Kuusitarhan Rolle eka kerran irti jahtimailla. Valtava innostus kun huomasi missä oltiin. Tutkapannan laitto sujui rauhallisesti, mutta talutuspanta meinasi jäädä kaulaan, niin kiire oli metsään.
Neljän minutin haku ja perslähtö. ensimmäinen tunti sujuvaa rollemaista ajoa, ääni enemmän nartun kuin uroksen,minusta ruma ääni, mutta sitä tulee kuitenkin kohtuullisesti ja näkyy paranevan , kun ajo vanhenee.
toinen tunti meni sitten hapuiluksi, oli sellainen kesällinen taimiston harvennushakkuu alue. Sitte tuli 10-15 min hukka sitte taas lähdettiin, sitä kesti sit 22.30 saakka, sain koiran kiinni reilun kolmen km päästä irtoilaskupaikalta. Kyllä kesällinen pyöräily auttaa... Rolle ei ollut milläskään.
PS. Kuuntelin siinä hukan aikana Jackkiläistä narttupentua 1v.3kk. ei juuri hukkia tullut, jäniskin nähtiin...
Viimeksi muokannut Kalevi päivämäärä To Tammi 10, 2008 8:54 pm, muokattu yhteensä 1 kerran
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Su Elo 26, 2007 9:50 pm

Tänään Su 26.8. käytiin Rollen ja Jukka P kanssa Vallonahon Kilvan laavulla istumassa ja kuuntelemassa Rollen ajoa. Haki 6 min ja ajo alkoi vartin yli klo 18.00. kolma -neljä min ajoa ja 23 min hukka. Sitten uusi ajo ehkä eri jänis, loppukesän poikanen. Sitä kesti aina 4-5- min ja sitte samanverran hukkaa. lopussa ajo vähän parani. Koira ajosta kiinni klo 20.30.
Ei oo vielä ykkösen vauhtia, mutta railakasta menoa silloin kun kulkee, Rolle on joko tai koira, sillä ei oo samanlaista nokkimisen taitoa kuin Juksulla. Rollen ajo on repivää, liian nopeaa ajoa, tulee paljon hukkia ja matka on ainakin kaksinkertainen jäniksen kulkemaan matkaan nähden. Ei oikein minun mieleinen ajotyyli... jouhevuus puuttuu.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » La Syys 01, 2007 3:09 pm

La 1.9. Rollen kanssa Susivaarassa. Koira irti klo 7.30, haki yhden minutin. Jänis tuli tielle kolmen minutin jälkeen, meni tietä pitkin 20-30 metriä ja metsään. Käväisi uudelleen tiellä ja metsään. Koira kävi kuumana ja hukkasi heti ajettavan. Sessetin sen jäljelle uudelleen ja taas kolmen minutin pätkä. Jänis meni mutkan takaa toisellepuolen tien ja koiralle tuli hukka. Sai noin kolmensadan metrinpäästä isomman ajettavan ylös ja sitten alkoi ajo sujumaan paremmin, kävi lähes kuulumattomissa pariinkin kertaan. Jälkimmäisellä kerralla tuli 12 min hiljaisuus, en hoksannut katsoa haukunilmaisimella. Ajo palasi kuuluville ja sitä jatkui melko mukavasti vartin yli kymmeneen , jolloin ammuin syksyn ensimmäisen jäniksen... oli alkuvuoden poikanen, siksi kulki niin hyvin.
Koira kiinni, kahvitauko, siirtymä autolla eri paikkaan ja koira hakemaan klo 10.50.
Haki alle kaksi minuttia ja pienempi jäniksenpoika kuin kaljapullo tuli tielle ja jatkoi suoraan yli metsään. Tämä ajo oli sujuvaa ensimmäiset 17 min ja sitten päräys ja pitkä hukka, päräys ja pitkä hukka, paikka oli ojanvarren korkea heinikko, ei tullut sieltä enää pois. Paistoin makkarat ja otin koiran kiinni klo 12.40 hukalta.

Piirtelin ekaerän paperille...

Kuva
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Pe Syys 07, 2007 10:12 pm

To 6.9. Töitten jälkeen Rollen kanssa harjoittelemaan, koira irti klo 17.25. Haki 8 min. ketunloukun ja kaatopaikan välissä. Kaksikymmentä minuttia sujuvaa Rollemaista ajoa, sitten parin hehtaarin kynnetyn alueen läpi heinikko-ojan varteen, missä vanhaa murrokkoa, "ryssänpäämättäikköä", lintujen kylvämiä marjapensaita, vatukkoa, purjoa... kaikkea mahdollista estettä. Selvitti kuitenkin, mutta ajo meni senjälkeen 1,5 km päähän kuulumattomiin. Palasi puolentunnin jälkeen kuuluvuuden rajoille ja kääntyi taas poispäin häviten taas kuulumattomiin. Alkoi sataa vettä, kävelin autolle ja siirryin kaatopaikantielle kuuntelemaan, vettä satoi... ajo meni vähän pätkimiseksi, mutta kulki melko sujuvasti. Kävelin yhtä pistoa pitkin ajon sekaan, näin jäniksen ja koiran, koira oli noin kolme min jäljessä. Annoin ajaa vielä parikymmentä minuttia ja kun jänis ylitti pistotien toisenkerran odotin, kun koira tuli, otin kiinni ja kävelin autolle. Oli kaksi varmaa paikkaa ampua jänis, mutta jätin juoksemaan...Pe 7.9. Kaisa kouluun ja Rollen kanssa noin samoille paikoille, kun illallakin. Irti 8.10 eka haku neljä min. ja pieni sutti liikkeelle. ajoi sitä 27 min ja hiljaisuus. sutti tuli tienreunan ojanpohjaa minun kohdalle ja "hyökkäsi" sieltä minun jalkaan, eli ei huomannut minua tienreunassa. Koiralle tuli loppuhukka annoin hakea tunnin, kävi kahteenkertaan ajamansa jäljen läpi, mutta ei keksinyt mistä jänis oli mennyt.
Otin koiran kiinni, siirryin 200 metriä ajamattomaan suuntaa löysäsin irti ja jatkoin kävelyä eteenpäin, koira kulki hetken edellä hävisi ojanvarsiheinikkoon ja otti sieltä ylös isomman jäniksen, olisko aikaa mennyt vajaa 10 min.
Sitä ajoa oli ilo kuunnella, ei haitannut vaikka ajoikin melkein nartun äänellä(niinkuin yleensäkin, varsinkin pikku jäniksiä).
Kilometrejä kertyi mukavasti välillä kuuluvuuden rajamailla. Lenkin pituudesta ja laajuudesta päätellen oli ajossa paikan kantaemo. Loppuhukka tuli, kun hirvikoira yhtyi samaan ajoon... koira kiinni hukalta klo 13.50 ja kotiin.
Kuva
Se, miksi viiva ei ole yhtenäistä, vaikka ääntä tulee joka minutille, tahtoo kertoa haukkutyylistä.
60-70 kertaa haukkua ja 10-15 sek hiljaa joka minutilla. Minusta se ei ole sillai vuolasta kuin esin Juksulla. Juksun haukku on jotenkin kertovampi, vaikka Rollellakin on enemmän kuin kaksi ääntä.
Toisen rivin minutit on 22 min.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Ti Syys 11, 2007 11:50 pm

Ti 11.9. Rollen kanssa metsään klo 9.00. Haki 42 min ja sitten lähti, meni läpi pari vuotta vanhan hakkuun ja katosi kuulumattomiin. Katsoin välillä haukunilmaisimesta ja samalla paistoin makkaraa. Ajo ei tullut takaisin, joten minun oli lähdettävä lähemmäksi.
Kuuntelin ajoa klo 13 saakka, oli sellaisessa paikassa, ettei voinut passata, joten otin koiran kiinni, kävelin takaisin autolle ja siirryin toiseen paikkaan.
Haki 6 min ja uusi ajo, reilun tunnin jälkeen jänis tuli tielle, tuli 20-30 metriä minua kohti ja meni tien yli. Koira tuli minutin päästä, haki väärään suuntaan ja otti alle viiden minutin uuden jäniksen liikkeelle.
Ajoi sitä 15-20 min ja ja sekin tuli kauempana tielle, lähti tulemaan minua kohti ja PAM, kauden toinen jänis.
Taaskaan koira ei osannut selvittää tiehukkaa, vaan pyörähti metsään haki muutaman minutin ja taas ajo. Se kesti 17.45 saakka, kun ammuin jänistä heinikossa, mutta en tarpeeksi tarkasti. Mutta siihen osui, koska ajo jatkui vartin verran kiivaana ja loppui sitten kuin seinään. En löytänyt jänistä. Kymmenen min ja tupuralähtö monta sataa metriä kauempaa, tämä oli eri jänis, musta kuin mikä, sitä se ajeli klo 20.00 saakka, kunnes tuli hukka viime vuonna harvennettuun petäjäntaimistoon. Sitten tuli jo huutamalla pois, koira kiinni ja reilun parin kilsan kävely autolle... nilkutti toista takajalkaa..., huomenna metsälle eri koiralla.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » To Syys 13, 2007 11:41 am

To 13.9. Rollen ajo, tiet ei kulje, erinomainen, tiheä, monisointuinen nartun ääni.

Kuva
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Pe Syys 21, 2007 7:06 am

To 20.9. töiden jälkeen metsään Rollen kanssa. Jänis istui oottamassa kääntöpaikalla, kun menin metsään. Lähti kyllä liikkeelle, kun pysäytin auton. Rolle irti klo 17.10 ja ajo alkoi heti, kun törmäsi jälkeen. Jänis oli iso ja kulki hyvin. Tunnin jälkeen yritti piilotella pitkässä heinikossa ja sai kaulaa 12 min, mutta Rolle selvitti jäljen hienosti, harvalla haukulla tuli perässä. Keli oli aivan kuiva, vähäinen tuuli kasasi pilviä ja yhdeksän jälkeen rupesi hiljalleen satamaan. Koira ei tahtonut tulla kutsusta luokse pimeässä... ( klo 22.20) jätin matonpätkän ja muroja matolle ja läksin kotiin.
Nyt aamulla kuudenjälkeen koira tuli kutsumalla mielellään autoon, oli syönyt nappulat ja ootteli eilisellä aloituspaikalla.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Su Syys 23, 2007 8:38 pm

Su 23. 9. Mikko, Neri, Rolle ja minä käytiin Susivaaran suunnalla jahdissa. Rolle on ilmiömäinen ylösottaja, autolta 50 m pusikkoon ja ajo. Eka kertaa tänävuonna siinä maastossa, ei ollut tietoa jäniksistä.
Simon koe oli pettymys, lähdin hakemaan ykköstä ja hyvä, ettei suljettu. Elämä on... tänään kulki erinomaisesti, olisko osasyy viime tiistai-illan anaalien tyhjennys. Olivat todella täynnä. Ammuin jäniksen puoli yhdentoista maissa, paistettiin makkarat ja koira haki toisen ajettavan.
Mikko lähti Nerin kanssa toiselle kierrokselle, ekan anti muutama koppelohavainto ja yksi ukkometso lähtenyt kaukaa.
Rolle ajeli iltapäivälle yhteen saakka mallikkaasti ja aloin hakea passipaikkaa, tuli hukka... lopullinen. Kahden aikaan otin koiran pois hukalta, nilkutti oikeaa etujalkaa, ei kestä viittä tuntia kauempaa rasitusta.
Soitin Mikonkin pois metsästä... Neri oli ottanut poikametson kiinni, Mikolle jäi vain lopettamisen vaiva.

Kuva

Mukava päivä metsällä, on paras ruska-aika.
KuvaKuva[img]
Viimeksi muokannut Kalevi päivämäärä Ti Loka 16, 2007 9:25 pm, muokattu yhteensä 1 kerran
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Pe Syys 28, 2007 6:41 pm

Pe 28.9. Rollen kanssa metsälle. Kuura aamu, -2 astetta, tyyni ilma.
Koira irti klo 7.50, haki syksyn pisimmän haun toistaiseksi 27 min. Ajo oli sujuvaa ensimmäisen vartin, sitten 6 min hukka, perslähtö, vartin ajo pieniä hukkia... tunnin hukka, perslähtö, ajo kuulumattomiin... tutkan haukkuilmaisin kertoi, että haukkui. Autolla siirtyminen n. 7 km, kävelyä toista kilometriä, sitten alkoi ajo kuulua, oli kuin kaksi koiraa olisi ollut metsässä. Rollen ääni on vain niin jännänkuuloista. No sitä kesti sitten pikku katkoilla lähes klo 16.00 saakka, jänis palasi alkuperäiseen maisemaan ja minä kiersin autolla perässä. En saanut jänistä. Rolle ei ontunut jalkojan, vaikka oli 8 tuntia metsällä. Kunto kasvaa, mutta taito ei juurikaan, hukat ovat pitempiä, kun alkusyksystä.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » La Loka 06, 2007 6:48 pm

La 6.10. Rollen kanssa metsälle. Ilma sumuinen, kostea, +6 astetta, tyyni.
Rolle irti klo 9.00, haki 21 min ja perslähtö. Kaulassa vanha Trackerin 466. Ajo kulki osaksi harvaa hakkuuaukea pitkin, metrinkorkeaa vesaikkoa, hyvä näkyvyys. Rolle on joka asiassa joko-tai koira, vauhti aivan kauhea, hyvin kyllä kestää jäljellä, nokka melkein maassa. Haukkuu täysillä tai on sitten hiljaa. 70 min sitä kesti, sitten tuli 50 min pitkä hukka. Sitten sai uudelleen ylös ja jänis meni 250-300 metriä pikitietä. Ei haitannut pikitiekään, ajoi täysillä ja vielä kierroksen ja taas pikitielle. Nyt meni jänis suoraan yli, koira vajaan minutin jäljessä. Kävi mutkan toisella puolen olevalla tiheällä vanhalla hakkuuksella ja kun jänis tuli takaisin, olin yhdellä ojalinjalla vastassa ja PAM. Jänis putosi ojaan, potki itsensä hengiltä ja oli aivan kuranen, kun ehdin paikalle. Koira ei tunnistanut jänistä, pyörsi takaisin ja otti uuden jäniksen vajaan 15 min kuluttua. Sekin ajo oli Rollemaisen sujuvaa ja kovavauhtista, klo 14.20 jänis meni pikitien yli, ootin koiran tulon ja otin koiran kiinni. Kanahaukkakin oli tullut kyttäämään aukon laitaan..., jänis jäi juoksemaan ja kanis lentämään. En huomannut koirassa minkäänlaisia nilkutuksia, kun talutin sen autolle. Viidentoistakilometrin matkalla oli kuitenkin kangistunut niin, ettei tahtonut oikein autosta kopille osata kävellä... 5,5 tuntia täysillä näyttää vievän koirankin maitohapoille.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Pe Loka 12, 2007 3:48 pm

Pe 12.10. Rollen kanssa metsälle. Komea aurinkoinen aamu, pakkasta -3 astetta, kohtalaista tuulta pohjoisesta, tuntui purevan kylmältä. Maasto on huomenna koemaana, varmaan pm-karsinnan huonoimpia maastoja, niin paljon tuoreita kynnöksiä ja havukasoja, aukot melko suuria ja taimistot aukkojen ympärillä nuoria... no tienpäästä löysäsin Rollen irtoi klo 8.15, oli hyvä seurata hakua, kun koira selasi pari hakkuuta ensin ja kun mitään ei löytynyt siirtyi taimiston puolelle. Hakua kesti 55 min, sitten parkaisi, ajoa kesti reilu 40 min, kun jänis tuli harvaa taimistoa pitkin melkein kohti... PAM, Rolle tuli jälkeä pitkin 10 metrin päähän kiersi minut ja jatkoi matkaa, ei tullut kaadolle, vaikka kuinka kutsuin. Vajaa 15 min ja uusi perslähtö, nyt toiseen suuntaan. Se ajo kesti noin 70 min ja jänis tuli melkein samoille jalansijoille, laaki ja vainaa. Nytkään koira ei meinannut tulla perille asti, vaan piti käyttää vaativaa äänensävyä, niinkuin kiinniotettaessakin. Nuuskaisi kerran, eikä ollut senjälkeen mitenkään kiinnostunut saaliista.
Koira ja saaliit autoon ja reilun kilometrin paikanvaihto, Koira irti ja nuotion tekoon. Haki melkein 40 min ja sitten perslähtö... paistoin rauhassa makkarat ja join kahvit ja kuuntelin ajoa, oli kauan kuulumattomissa, mutta tuli kuitenkin kuuloetäisyydelle.
Välillä oli 5-10 min hukkia, mutta aina lähti, tämänpäivän ajo oli tosivauhdikasta, olisiko siksi jäniskin mennyt suoraan niin pitkiä matkoja.
kello näytti 13.00 kun halusin lopettaa tältäpäivältä. Kävelin ajoa vastaa parisataa metriä ja jäin odottamaan, josko olin sattunut jäniksen kulkureitille. Tuli hiljaista muutamaksi minutiksi, sitten tupura... jänis meni harvassa kuloheinikössä melkein ohi, ennenkuin näin sen... Pam, jänis pyörähti ja jäi potkimaan, pääosuma, lopetin ja suolestin sen. Rolle teki viidenkymmenen metrin halkaisijalla kolme kunniakierroata ääneti, vaikka huusin sille, että tule tänne, täällä on. Neljännellä kierroksella tuli jälkeä pitkin nokka maassa. Sen maaston vaikeusaste lisääntyi kolmen jäniksen poistuman verran, ei ne kuitenkaan olleet viimeiset...
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Ma Loka 15, 2007 1:57 pm

Ma 15.10. Rollen kanssa jahdissa, Kuva kertokoon kahden viimereissun tapahtumat. Ilma tyyni, sumuinen, lämpötila +4 astetta. Haut 12min ja 84 min. Ajot 77 ja 130 min. jälkimmäisessä yksi 16 min hukka.

Kuva

Jäniksenkeruukone, mutta ei koekoira... vielä.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Pe Loka 19, 2007 5:48 pm

Pe 19.10. Rollen kanssa metsällä Susivaarassa. Päivän pituus klo 8.20-14.35. Eka jänis liikkeelle 8.55, nurin noin kymmeneltä, ajo jatkui tauotta ja siirtyi linnuntietä yli 7 km. Onneksi pääsin autolla toista tietä tutkan kantamalle, siltäkin tieltä oli matkaa melkein neljä km siihen, mihin ammuin jäniksen. Oli kyllä naapuriseuran alueella...

Kuva
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

ViestiKirjoittaja Kalevi » Su Loka 21, 2007 6:18 pm

Su 21.10. Rollelle kaksi jänistä. Sattoo tihhuutti koko päevän. Jänis on jo valakee, pitännöö lopettoo ampuminen, jotta jiäp siemenet ens vuuveks.
Kalevi
Administrator
 
Viestit: 2377
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 11:26 pm

Seuraava

Paluu Ryhmä 6 Ajavat ja jäljestävät koirat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa