Sivu 1/1

Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: To Loka 04, 2012 7:06 pm
Kirjoittaja Kalevi
Tänään Ami jäljesti ja ajoi lentoon ensimmäisen koppelon :D Tämän myös etsi pudotuksen jälkeen. On jäljestänyt aiemminkin muutamia teeriä, en oo vain päässyt ampumaan.

Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Pe Marras 30, 2012 10:06 pm
Kirjoittaja Kalevi
Muutamia kuvia Amin jahtireissuilta, saalista ei oo kun yksi koppelo, jospa ensi syksy olisi antoisampi :D

Kuva
Kuva

Kuva
Kuva
Kuva

Kuva
Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Ti Syys 10, 2013 6:04 pm
Kirjoittaja Kalevi
Tänään Amin kanssa lintujahdissa, tässä tulos, yksi kyyhky :D

Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Su Syys 15, 2013 2:05 pm
Kirjoittaja Kalevi
Tämän päivän saalis - lentoon :wink:
Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: La Syys 28, 2013 7:55 pm
Kirjoittaja Kalevi
Amin työskentelyä.

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Pe Syys 12, 2014 8:07 pm
Kirjoittaja Kalevi
Kymmenes päivä syyskuuta käytiin Amin kanssa katselemassa lintuja, sama paikka, kun ylläolevat Garminin käppyrät. Kuljettiin vaan paljon pidempi matka.
Aimo hakee minun ympärillä semmoista 30-100 m laajaa rinkiä siitä suunnasta, mihin minä olen liikkumassa. Jos pysähdyn, Aimo tulee minun viereen oottamaan.
Tuolta alueelta ei löytynyt mitään, vaikka ajokoiran edestä onkin lähtenyt muutama yksittäinen teeri. tulomatkalla nähtiin yksi teeripoikue, oli ylittämässä metsäautotietä. Pysäköin auton tienlaitaan ja kävelin koiran kanssa siihen, mistä linnut meni tienyli ( noin 120 m).
Aimo haistoi ne ja ajeli puihin, mutta kun minä yritin mennä lähemmäs, ne lensi taas 50 m pois, aivan kuin pyyt. Kohta oli koko poikue niin hajalla, ettei saatu yhtään lintua oksalle, tai lentoon.
Se onkin tämän syksyn ainoa poikuus, joka on nähty.
Kyllä siellä on tullut vastaa, jos jonkinlaista koiraa, labbis, sileäkarvainen noutaja, weimarin seisoja, saksanseisoja jne. paukkuja vaan ei oo vielä kuulunut :shock:

Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Ke Syys 17, 2014 6:30 pm
Kirjoittaja Kalevi
Amin kanssa puoli neljän jälkeen jahtimaille. Tehtiin kolmen tunnin lenkki, ei siiveniskua, että silleen...

Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Pe Syys 26, 2014 7:02 pm
Kirjoittaja Kalevi
Amin ja Tatin kanssa Korkearovassa. Tatti haki kuusi tuntia tyhjää kolmessa eri paikassa. Me käveltiin Aimon kanssa katselemassa lintuja, ei siiveniskua noin kuuden kilsan matkalla :evil: :evil:

Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: To Loka 02, 2014 8:22 pm
Kirjoittaja Kalevi
Aamulla satoi vettä. Olen käynyt Tatin kanssa kolmena päivänä peräkkäin, oli tarkoitus lähteä tänäänkin.
Kaverini soitti heti aamusta, että hänellä olis koirille vähän hirven luita ja paloittelujätteitä, kelpaako. No totta maar sanoin , tuun hakemaan. Siinä vierähti sit reilu parituntinen jahti-/koirajuttuja kuunnellessa/kertoillessa.
Sade oli mennyt ohi, laitoin jänispaistin uuniin "hiljaiselle tulelle" otin Aimon autoon ja lähdettiin katselemaan löytyiskö lintuja. Kiertelin melkein viisi tuntia metso ja teeripaikkoja, Aimo ajeli viisi pyytä lentoon - siinä linnut, en edes yrittänyt ampua. Lintujen vähyydestä kertoo sekin, että kaikki muurahaispesät ovat ehjiä, hyvinä lintuvuosina ne on kaivettu melko rikkonaisiksi.

Kaksi poukko? jänistä lähti aivan ampumahollilta, vai lie lähteneet Aimon edestä, kovasti oli touhuissaan, jätin nekin "jemmaan" ajokoirille.

Vaihdoin paikkaa kaksi kertaa, paistoin makkarat vanhalla tulistelupaikalla, jossa olen kuunnellut koirieni ajoja.

Aimon juoksemat kilometrit lähenteli garminin mukaan kahtakymmentä ja nopeuskin oli viiden kilsan luokkaa, kyllä Aimolla yritystä on - metsät vaan on kovin tyhjät.


Kuva
Kuva

Kuva
Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: La Marras 22, 2014 10:01 am
Kirjoittaja Kalevi
Ami Lohjansaarella Kaisan mukana.
photo by Kaisa

Kuva

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Ke Touko 25, 2016 9:58 am
Kirjoittaja Kalevi
Kuvia Aimosta...

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

R.I.P Aimo - kiitos monista mukavista jahtireissuista, olit myös Kaisan paras kaveri, kiitos siitä...

Re: Rocbee my Love /Ami

ViestiLähetetty: Ke Heinä 06, 2016 1:51 pm
Kirjoittaja Kalevi
Miksi "loma" keskeytyi; Kaisa soitti että Aimolla on samat kivut kun viimeksi pääsiäisenä, valittaa vaan, eikä pääse oikein jaloilleen. Naapurin Teuvo oli käyttänyt Kaisaa eläinlääkärissä; diagnoosi: "Koira jo aikaisemmin kävellyt jäykästi, silloin parantunut kipulääkkeellä.
Nyt koira liikkuu taas hieman huonosti, nousee kuitenkin portaat ylös ja alas. Ei arista selkää palpaatiossa, mutta antaa taipua selkäranganvain vasemmalle, ei oikealle.Kaulaselkäranka on mahdollista taipua ylöspäin ja hieman alaspäin, mutta ei sivuillepäin. Korjausrefleksit takajaloissa normaalit, OE hidastunut, VE-jalassa hyvin hidastunut. Koiralla on todennäköisesti ortopeedinen selkäongelma(esim. välilevyn pullistuma), tarkempi diagnoosi vaatii lisätutkimuksen klinikassa.
Koira muuten OK, limakalvot, sydän, vatsapalpaatio OK...
Koira pidetään nyt viikonlopun ajan häkkilevossa, nostetaan vain ulos senverran, että pystyy tekemään tarpeensa. Jos koira liikkuu viikonlopun jälkeen paremmin, liikuntaa saa lisätä varovasti(100 m valjaissa rauhallista käyntiä). Jos oireet poistuvat kokonaan jätetään kipulääke pois, liikutetaan edelleen rauhallisesti vielä muutama päiväja päästetään sen vasta sitten varovasti liikkumaan enemmän.
Jos oireet eivät alkaa paranemaan, tai alkavat uudestaan, koira pitää viedä ortopeedille jatkotutkimuksiin."

Keskusteltuani erään toisen koira-asiantuntijan kanssa, joka sanoi, että voi tutkituttaa, mutta hoitoa ei välttämättä pystytä antamaan. Tulimme Kaisan kanssa siihen tulokseen, että on armeliaampaa päästää koira paremmille metsästysmaille.
Aimo oli kuitenkin myös erinomainen jahtikoira (linnut). s. 27.5.2008 - k. 23.5.2016.
R.I.P. kaipauksella muistellen Kaisa ja Kalevi.