Sivu 1/1

Roon kuulumisia

ViestiLähetetty: Ke Marras 24, 2010 9:43 pm
Kirjoittaja Pia
Hei
Laitan vähän kuulumisia Roosta.Metällä on käyty ja kiitettävästi on ajettavaa löytynyt.Ajotaito ja varsinkin into on kova ja hukka työskentely periksiantamatonta :lol: Gps matkamittariin on tullut useastikin yli 40 km päivää ja ajotunteja parhaimillaan jopa yli kolmetuntia jänis . Tottelevaisuus on vielä hyvä ja naisihmisen kans siis minun kans metsätys sujuu ,välillä meillä on into kovempi kuin taito :D Olen saanut ammuttua Roolle kolme jänistä. Viimeksi lauantaina ja hyvä että maltto palkintonsa ottaa, kun lähti hakemaan uutta ja löysikin kohta toisen ajettavan.En itse päässyt jänistä näkemään.Terveisin Pia ja Roo

ViestiLähetetty: Pe Marras 26, 2010 12:48 am
Kirjoittaja Kalevi
Mukavia kuulumisia Pialta :-) Olisko meillä mahdollisuus loppukaudesta käydä kuulemassa Roota uudemman kerran... joko Roon kotimaastoissa tai täällä minun treenimaastoissa ? Taitaa olla ajava yhdistelmä... Piki ajelee komeita ykkösiä, samoin Reetta. Joko Roo starttaa ensi kaudella kokeissa? Viki ajelee molempia, kettua ja jänistä. Voin lähteä toiseksi tuomariksi...

ViestiLähetetty: Pe Marras 26, 2010 3:34 pm
Kirjoittaja Pia
Kiitos taidamme tulla sinne sinun jahtimaille ,niin voi vähän verrata sitä siihen ekakertaan :o Sovitaan sitten milloin. Sinähän voit sitten katsoa onko aiheelista mennä vielä ajokokeisiin,vai annetaako kokemusten karttua.Pakkasta nyt -13 ja viikonlopuksi kiristyy.Toivottavasti tulee vielä hyviä jahti ilmoja.

ViestiLähetetty: La Marras 27, 2010 9:21 pm
Kirjoittaja Kalevi
Taidan startata 6.12. Iitalla, jos ehdin käyttää sitä ennen metsässä tutustumassa näihin lumiin. 11.-12.12. kettukilpa. Senjälkeen sopii kaikki viikonloput (pe-ma). Eiköhän täältä löydy sopivia "koemaita" testaukseen :-)

Re: Roon kuulumisia

ViestiLähetetty: Ti Joulu 04, 2012 4:27 pm
Kirjoittaja Kalevi
Eipä oo Roo'sta kuulunut pitkilleen mittää :cry: , liekkö ennää hengissäkään :x ?

Re: Roon kuulumisia

ViestiLähetetty: La Tammi 19, 2013 7:52 pm
Kirjoittaja Pia
Tässä on kohta neljäs jänis kausi Roon kans loppusuoralla.Roo vaan paranee vanhetessaan kuin viini :D Ajot ovat pidempiä ja hukat lyhyempiä.Minä olen saanut ammuttua Roolle viisi jänistä joten olen itsekin kehittynyt:D jänis ajot ovat olleet jo kuuden tunnin urakoita.Tänäänkin kun yöllä oli satanut uutta lunta kymmenkunta senttiä Roo lähti jälettömään metsään ja sai jänis ajon .Ajo kesti noin viistuntia ja koira pois ajoilta kun pimeys tuli.Alkaa olla jo tuota lunta niin paljon ,että siinä ne ajavat testataan ja innot.Roon tämän kauden saldo on kymmenen ajoa kaadolle ja useita muita ajoja josta ei onnistuttu saamaan saalista.Meillä on ollut muitakin ajavia koiria ,mutta ei koskaan näin mieluista ja hyvää ajuria.Roo on terve luonteinen ja tassut kestää karkeampaakin keliä .Kehuja on tullut muiltakin, ette ei ole omakehua :D Kaleville että hyvin voidaan ja huippu vuosia vielä monta edessä päin.

Re: Roon kuulumisia

ViestiLähetetty: Su Tammi 20, 2013 12:00 am
Kirjoittaja Kalevi
Roo olikin aluksi minun itselleni valitsema astutuspentu, ei joukon kaunein, mutta ajavin (Pikin jälkeen :wink: ) :D :lol: